...

Reisgids Sri Lanka

Ga jij binnenkort op reis naar Sri Lanka? Of ben je je aan het oriënteren waar je misschien heen wilt op reis? Dan is het handig om een reisgids te hebben over Sri Lanka. Zo kun je jezelf het beste voorbereiden op de reis die er misschien aankomt en weet jij precies waar je de tofste plekjes van Sri Lanka kunt vinden. Geloof me, er is niets zo erg als op reis gaan zonder een goed plan en zonder jezelf voor te bereiden. Hieronder vind je de reisgidsen van Sri Lanka waar je veel informatie kunt uithalen voor je reis.

Waarom een Sri Lanka reisgids?

Op het internet is al veel informatie over Sri Lanka te vinden, maar meestal heeft een reisgids over Sri Lanka net even dat beetje extra informatie die jij nodig hebt om de goede reisbestemming uit te kiezen en volledig voorbereid op reis te gaan. Daarnaast is een reisgids niet alleen handig voor de voorbereiding, er staan vaak ook kaarten van de omgeving in die je kunt gebruiken wanneer je eenmaal op reis bent. Zo hoef je nooit te verdwalen.

Niet overal internet

En, om informatie op het internet te zoeken heb je een goede internetverbinding nodig. Het lijkt vanzelfsprekend dat je die hebt, maar in Sri Lanka is het nog niet zo vanzelfsprekend om overal internet te hebben. Daarom is het handig om een reisgids van Sri Lanka te hebben. Maar wat is de beste Nederlandse reisgids voor Sri Lanka eigenlijk?

reisgids Sri Lanka

Capitool reisgids Sri Lanka

Vrijwel de bekendste reisgids maker is Capitool, en ze hebben dus ook een reisgids gemaakt over Sri Lanka. Om precies te zijn, Capitool heeft meerdere reisgidsen gemaakt over Sri Lanka. Met de Nederlandse Capitool Reisgids over Sri Lanka heb je het beste van het beste in handen om je reis te plannen en om de voorbereiding van je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kan je de gids ter plekke gebruiken. De visuele gids heeft een combinatie van veel foto’s uit Sri Lanka en veel tekeningen zodat de informatie die erin staat echt tot leven komt. Alleen al bij het lezen van de reisgids over Sri Lanka krijg je zin om er heen te gaan. De reisgids Sri Lanka geeft veel praktische informatie die nodig is voor de reis.

>> Capitool reisgids Sri Lanka

Lonely Planet reisgids Sri Lanka

Wanneer je met mensen op reis gaat uit verschillende landen is de Lonely Planet reisgids over Sri Lanka een aanrader. De gids staat vol met informatie en foto’s uit Sri Lanka die je goed kunt gebruiken ter voorbereiding van de reis. De tekst is in het Engels waardoor iedereen die een beetje Engels kan de tekst kan begrijpen. Zo hoef je niet alles uit de reisgids te vertalen voor je internationale medereizigers.

>> Lonely Planet reisgids Sri Lanka

ANWB-reisgids Sri Lanka

Als laatste reisgids over Sri Lanka heb ik gekozen voor de ANWB-reisgids. Dit is een Nederlandse reisgids met veel praktische informatie over Sri Lanka. Deze ANWB-reisgids Sri Lanka biedt naast praktische informatie en tips over routes, hotels en vervoer ook ontdekkingstochten door het land. Zo hoef je zelf niet eens meer een route uit te stippelen. Ideaal voor iemand die hier niet zo goed in is, of die door de vele plaatsen en bezienswaardigheden niet weet wat echte must sees zijn. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de ANWB-reisgids Sri Lanka zit een uitneembare kaart.

>> ANWB-reisgids Sri Lanka