...

Sri lanka hotels

Een belangrijk onderdeel bij het reizen in Sri Lanka is het overnachten in hotels of andere accommodaties. Als een hotel of slaapplek mooi is zorgt dit niet alleen voor een vakantiegevoel, maar ook voor een veilig gevoel. Dit is ontzettend belangrijk. Door het grote aanbod op tientallen sites is het erg lastig om een geschikt hotel te vinden. Daarom hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt van hotels in Sri Lanka waar wij zelf goede ervaringen mee hebben, waar wij goede recensies over lezen en accommodaties die veel worden geboekt door lezers van dit blog. Dit hebben we gedaan voor de belangrijkste locaties en hotspots van Sri Lanka. We hebben een onderverdeling gemaakt in basic en luxe, zodat er voor ieders wensen genoeg tussen staat. Of je nu kiest voor een basic of luxe overnachting, de hotels in Sri Lanka zijn echt prachtig en je zal je verbazen over hoe goed de kwaliteit is voor de prijs die je betaald.

Sri Lanka hotels

Bijzondere hotels in Sri Lanka

Op je reis door Sri Lanka is het onwijs gaaf om in een bijzonder hotel te overnachten. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een echt boutique hotel, een privé bungalow aan het strand of je kan ervoor kiezen om te verblijven bij een familie in een guesthouse. Zo leer je echt hoe de mensen in Sri Lanka leven. Wij houden zelf veel van veelzijdigheid dus proberen zo veel mogelijk verschillende accommodaties en hotels uit in Sri Lanka. Hieronder volgt het overzicht van unieke adressen in een mooi overzicht per stad. Wij raden aan om voor je reis al te boeken. Dit bespaard een hoop gedoe tijdens het reizen zelf en zo weet je zeker dat je gegarandeerd bent van de plek die je wil. Wij vinden het fijn om te werken met Booking.com omdat je hier geboekte hotel in Sri Lanka vaak tot 1 dag van tevoren kosteloos kan annuleren. Mochten je reisplannen veranderen kan je eenvoudig je boeking wijzigen of annuleren. Zo ben je niet het geld kwijt en heb je veel vrijheid tijdens je reis en je verblijf in je hotels in Sri Lanka.  

Hotels Sri Lanka – Colombo
Budget: Thambili Island @ Stubbs
Prijs per overnachting vanaf 28 (2 persoonskamer)

Luxe: Highbury Colombo
Prijs per overnachting vanaf 65 (2 persoonskamer)

Hotels Sri Lanka – Negombo
Luxe: Serendib Village
Prijs per overnachting vanaf 33 (2 persoonskamer)

Luxe: Cloud 9 Boutique
Prijs per overnachting vanaf 45 (2 persoonskamer)

Hotels Sri Lanka – Kandy
Budget: Sleep Cheep Hostel
Prijs per overnachting vanaf 5

Luxe: Sweet Lanka Kandy
Prijs per overnachting vanaf 40 (2 persoonskamer)

Hotels Sri Lanka – Galle:
Basic: Hideaway Lodge
Prijs per overnachting vanaf 21 (2 persoonskamer)

Luxe: Green Hill Cottage
Prijs per overnachting vanaf 30 (2 persoonskamer)

Hotels Sri Lanka – Sigiriya
Superluxe: Hotel Sigiriya
Prijs per overnachting vanaf 73 (2 persoonskamer)

Basic: Sigiri Rock Side (guesthouse)
Prijs per overnachting vanaf 27 (bungalow)

Hotels Sri Lanka – Mirissa
Luxe: Morning Star
Prijs per overnachting vanaf 50 (2 persoonskamer)

Luxe: Banana Garden
Prijs per overnachting vanaf 25 (2 persoonskamer)

Lees ook het blog over de voordelen van boeken bij Booking.com

Sri Lanka Hotels

Meer informatie over Hotels in Sri Lanka?

Wil je meer weten over hotels in Sri Lanka of twijfel je over een hotel? Laat het ons weten we voorzien je graag van meer informatie (info@sri-lanka-rondreisblog.nl). Deze pagina geven we om de zoveel tijd een update met nieuwe hotels en nieuwe bestemmingen.